Utstillere

Har du behov for vikar til din barnehage?
Acapedia har kvalifiserte vikarer til din barnehage. Alle våre vikarer har gått igjennom grundig utvelgelse, levert politiattest og signert taushetsplikt. Har du kortsiktig eller langsiktig behov i din barnehage? Hos oss står vikarene klare!
www.acapedia.no

Adecco er verdens største leverandør av bemanningsløsninger. I Norge har vi mer enn 60 kontor og avdelinger som engasjerer over 5.000 medarbeidere over hele landet – hver dag. 

Adecco pedagogisk er et av våre spesialistområder og vi er markedsleder i Norge på levering av pedagogisk personell. Vårt viktigste fokus er kvalitet i alle ledd hvor vi gjennom god oppfølging kan legge til rette for hver enkelt barnehages behov.

www.adecco.no

Vi er en bedrift som tilbyr møbler og lekeinventar for barn i barnehage, skole og SFO.

Våre møbler er designet for en praktisk barnehagehverdag med stadig vekslende behov. Produktene kan brukes aktivt i alle typer lek for samtlige aldersgrupper. Møblene er fleksible og kan enkelt settes til side på et lite areal for å frigjøre gulvplass. Våre produkter har en fri form som gir muligheter for kreativ bruk, samtidig som de er solide og lette.

av form er en av Skandinavias ledende spesialleverandører til skoler og barnehager innenfor formingsmateriell, leker, sykler og læringsmateriell som støtter opp under læring og kreativitet. Vi er et danskeid, miljøsertifisert aksjeselskap og omfatter ca. 40 dyktige medarbeidere.  

av form er en faglig basert virksomhet med mange års erfaring i å være leverandør både til det private og det offentlige marked. Vi er vant til å ha mange ulike rammeavtaler og er alltid oppmerksomme på å tilrettelegge disse etter kundenes behov.

www.avform.no

Barebramat.no er en komplett tjeneste for mat i barnehagen. Vi gjør det enklere å tilby næringsrik, smakfull og variert mat til de små – basert på Statens kostholdsråd og nasjonale retningslinjer for mat i barnehagen.

Fordeler med Barebramat.no

 • Over 100 oppskrifter
 • For alle budsjetter og fasiliteter
 • Utviklet av fagpersoner, basert på nasjonale retningslinjer
 • Full kontroll på allergener og næringsinnhold
 • God kontroll på budsjett og priser
 • Enkel bestilling av meny
 • Bredt utvalg av produkter
 • Alt levert på én bil

Vi ønsker å bidra til å løfte mattilbudet i norske barnehager og gjør hverdagen lettere for barnehageansatte. 

Her får du alt du trenger på ett sted, slik at det blir mer tid til barna.

www.barebramat.no

Barnehagmaten.no skal være en betydelig bidragsyter til den norske folkehelsa, gjennom leveranse av helseriktig mat. Vi opplever at barnehageansatte er opptatt av hele barnet, og at de ser sunn og ernæringsriktig mat i barnehagen som et gode for en bedre hverdag. Men mange barnehager har ikke kjøkkenfasilitetene som skal til for å kunne tilberede varm mat.  Barna tilbringer største delen av dagen i barnehagen og vi ser det som viktig at mat med god kvalitet kan serveres uten at det skal gå utover andre gjøremål. I samarbeid med Barnehagematen.no er det mulig å kunne tilby hjemmelaget, varm og næringsrik lunsj, produsert i et kjøkken nær barnehagen din.

www.barnehagematen.no

 

Bille AS er en solid samarbeidspartner med gode og tidsriktige produkter til barnehager og skoler. Vi har i løpet av 24 år bygd opp solid erfaring og er i dag markedsledende når det gjelder gode ergonomiske produkter til personalet i barnehager og skoler. Flere av våre produkter er benyttet til illustrasjon i ulike bøker som er rettet mot å redusere sykefraværet blant ansatte i barnehagene.

Til uteområdet tilbyr vi lekeplasser med den optimale løsningen for trygge lekeområder. Vår prosjektavdeling deltar gjerne i utarbeidelse av tilbud ved renovering og nybygg. Solide referanser viser vår allsidighet og dyktighet. Sammen skal vi levere produkter til det beste for alle brukere.

www.billeas.no

Brannbamsen Bjørnis er brannvesenets verktøy for å trøste barn når ulykken er ute. Han er også frontfigur i brannvernopplæring rettet mot barn.

Brannvesen over hele landet rundt bruker Bjørnis som verktøy når de møter barn i forbindelse med branner og andre ulykker. Bjørnis er i tillegg en ressurs i barnehagenes brannvernopplæring og brannvesenets forebyggende arbeid.

Møt oss på stand for en hyggelig prat.

www.brannbamsen.no

Bravo-leken er en lek og et pedagogisk verktøy som styrker barnas språkutvikling gjennom målrettet stimulering av sanser og motorikk i kombinasjon med ord, bokstaver og bilder. Bravo-leken er først og fremst utviklet for bruk i barnehagen, der den inngår som et fast element i samlingsstunden.  

Vista analyse gjennomførte i 2019 en evaluering av Bravo-leken der de konkluderte med at de som bruker leken ser en tydelig positiv effekt: «Barnekull, som har brukt Bravo-leken systematisk fra småbarnsalder, scorer høyt på begrepstester og språkforståelse i første klasse på skolen. Undersøkelsen trekker også i retning av at det særlig er de barna som stiller med det svakeste utgangspunktet, som har størst utbytte av språkleken.

Bravo-leken er utviklet av den sosiale entreprenøren Intempo AS som med sitt verktøy for de minste bidrar til å løse utfordringer med lese- og skrivevansker i skolen. 

www.bravoleken.no

Cheermania selger turnutstyr som skranke, bom, turnmatte og airtrack for aktive barn. Holder barn aktive i timesvis. 😊

Dette er produkter som kan brukes både inne og ute.

Les mer på cheermania.no.

Espe Produkter AS leverer en rekke engangstekstiler og avfallsposer til barnehager. Alle produktene er produsert av biologisk nedbrytbare materialer, og kan derfor komposteres.
Fordeler med våre bioprodukter:
• Miljøvennlige - kan kastes i matavfallet
• Hygieniske
• Komfortable
• Sterkt absorberende
• Gir ingen allergiske reaksjoner

www.espe-produkter.no

Kunnskapsbarnehagen Espira er en av landets største barnehageaktører med over 100 barnehager. Vi tror på at kunnskap og kompetanse hos de ansatte gir kvalitet for barna, og vi skal derfor være best på kunnskap om barn og barnehage. Vårt pedagogiske konsept og verktøy omsetter rammeplanen til god praksis. Barnesynet vårt er kjernen i alt vi gjør. I Espira satser vi på språk, realfag og bevegelse og vi skal å bidra til forskningsbasert kunnskap som er relevant til hele barnehagesektoren.

www.espira.no

Fagforbundet er LOs største forbund, med rundt 350.000 medlemmer.

Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår.  Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

www.fagforbundet.no

Fagskolen AOF Norge tilbyr fagskolestudier innen helse, oppvekst og HMS. 

Fagskolen tilbyr følgende gratis studier innen oppvekstfag:

 • Barn med særskilte behov
 • Arbeid med de yngste barna (0-3 år) i barnehagen
 • Arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse i barnehagen

Studiene går på deltid over to år og tilbys på følgende studiesteder; Hamar, Drammen, Larvik, Oslo, Seljord, Skien, Trondheim og Tromsø (tilbudene varierer fra sted til sted). 

For mer informasjon: 

www.blogg.aof.no 

www.aof.no/fagskole 

Følg oss på Facebook: Fagskolen AOF Norge

Følg oss på Instagram: #fagskole

Familievernet er et tilbud til mennesker med ulike typer samlivs- og relasjonsproblemer. De fleste kommer til familievernkontoret for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer. 

Familievernkontorene gir veiledning og råd for å håndtere og bearbeide ulike typer utfordringer og kriser i familien, utfører lovpålagt mekling ved samlivsbrudd og driver utadrettet forebyggende virksomhet. 

Råd, veiledning og de fleste kurs er gratis, og henvisning er ikke nødvendig.  På kontorene arbeider blant annet psykologer og sosionomer med videreutdanning i familieterapi.

www.familievernet.no

Hoppindressen er utviklet i samarbeid med barnehageansatte. Den har mange flotte og smarte detaljer og løsninger, som vil gjøre hverdagen både enklere og morsommere. Hoppindressen er laget for deg som vil være stilig, stolt, synlig og komfortabel ute og i aktivitet med barna. Den første Hoppindressen kom i 2016. Etterhvert har det blitt utviklet flere ulike og unike dresser og andre produkter, slik som regnvotter og rumpevarmere, etter ønske og innspill fra voksne som jobber med barn. Fordi verdens viktigste jobb krever skikkelig utstyr!

Vi som står bak Hoppin, er to damer som har jobbet til sammen over 20 år med design og produktutvikling av funksjonelle klær, sekker og sko til både voksne og barn.

For kunder som kjøper et større antall av samme produkt, kan vi spesialdesigne og produsere nesten hva det skulle være. Vi har gode kontakter og lang erfaring med produksjon i Kina. Vi tar også på oss oppdrag for andre merkevarer. Ta gjerne kontakt for et tilbud!

www.hoppin.no 

Ishavskraft AS er en av Norges største strømleverandører med 120.000 kunder over hele landet. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for globale miljø- og klimautfordringer, og selger ren strøm fra fornybare energikilder. Vi tilbyr prisvinnende kundeservice og er trippel ISO-sertifisert og Miljøfyrtårn. 

www.ishavskraft.no

JB Reklame AS – Nord-Norges største reklamehus! 

 

JB ble stiftet i 1981 og har dermed snart 40 års erfaring. Vi er medlem i Gosh-kjeden, er lokalisert i Bodø med 25 ansatte og selger løsninger over hele landet.  Vi er en totalleverandør av profilering som rådgir store og små foretak med ved valg av profil-klær, gaver, strøartikler, skilt, bilfolie, flagg mm. 

Vårt fokus er kvalitet i alle ledd. Profilavdeling ble ISO sertifisert i 2019 og skiltavdelingen blir sertifisert i 2020. Vi har tilpasset oss dagens miljøkrav og selger trygge produkter fra kjente fabrikker.

Risikoprodukter som brukes til barn sjekker vi ekstra nøye hos ekstern spesialist, for at våre kunder skal være trygg på at vi leverer rett produkt. Vi tar miljø og sikkerhet på alvor! 

Ta kontakt med oss for en hyggelig profilprat! 

www.gosh-jbreklame.no/om-oss

 Vi tilbyr forsikringer til kristne og ideelle organisasjoner, med forsikringsvilkår som er skreddersydd for barnehager.

www.kniftrygghet.no

Kolibrix tilbyr spesialiserte regnskapsførere og et regnskapssystem utviklet sammen med og for barnehager. Vårt regnskapssystem er benyttet av barnehager siden 2008 og i dag er det ca 200 barnehager som bruker det til sitt regnskapsarbeid. 

Med Kolibrix vil barnehagen enkelt administrere foreldrebetaling, faktura, lønn og regnskap i ett og samme system. Vi ønsker å skape forutsigbarhet for våre kunder og inkluderer derfor timer hos regnskapsfører, regnskapsprogram, alle bilag, årsregnskap, opplæring og support i vår månedlige fastpris. 

www.kolibrix.no

Kolonial.no er Norges suverent største og billigste matbutikk på nett. De tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter, levert til både private og bedrifter på Østlandet. Kolonial.no har flere hundre aktive barnehagekunder som handler det de trenger til alle måltider. Med en smidig handleopplevelse, 6500 varer og et bredt utleveringstilbud har de med god grunn blitt en populær leverandør til barnehagene.

www.kolonial.no

KF har både digitale produkter og faglitteratur i produktporteføljen. Vårt mål er å bidra til at kommunene fornyer seg og yter gode tjenester til sine innbyggere og ansatte. Våre digitale produkter utvikles i samarbeid med dyktige partnere, og sammen med våre forfattere utvikler vi praktiske fagbøker og håndbøker som gir økt kompetanse og inspirasjon i hverdagen. Alle kommuner og fylkeskommuner har er kundeforhold til KF.

https://www.kf.no/

Lantmännen Unibake Norge

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jobber kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen og å sette nye standarder for brødets muligheter.

I dag er vi en av Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare.

I 2019 leverte vi brød og bakevarer til over tusen barnehager i Norge!

Vi selger våre varer via grossister i markedet, for eksempel Servicegrossistene eller Asko.

Vår historie strekker seg tilbake til 1880, da Viggo Schulstad fornyet bakeribransjen. Les mer om Viggo Schulstad og vår historie her.

Vår historie

Vårt hjerte på Langhus

Ved Langhus sør for Oslo dufter det ofte nybakt. Her lager vi våre pølse- og hamburgerbrød som er kjent under merkenavnet Hatting. 

Her har vi dedikerte medarbeidere med høy kompetanse og stor lidenskap for god bakst. Fra januar 2019 har vi også bakt hvetebakst på Langhus.

https://www.lantmannen-unibake.no

Hvis du går inn på nettsiden, og abonnerer på vårt nyhetsbrev, får du en mail av oss innimellom med masse gode tips og ideer.

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv, med nesten 18.000 medlemmer på tvers av bransjer innenfor både privat- og offentlig sektor.

Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på alle nivå.

Synet på ledelse endrer seg i takt med endringene i arbeidslivet. Ledelse handler om noe vi gjør – ikke om den tradisjonelle begrensningen til personalansvar og titler.

Ledere tar ansvar og er oppriktig interessert i menneskene rundt seg. De skaper resultater ved å spille andre gode. Dette hjelper vi dem med. I tillegg tilbyr vi juridisk hjelp og faglig utvikling gjennom kurs og seminarer.

www.lederne.no

Lekolar har vært Nordens ledende totalleverandør til barnehage, skole, SFO og institusjoner i 45 år med over 20.000 produkter i sortimentet.
Lekolar har et bredt sortiment bestående av møbler, innredning, støydempende produkter, tekstiler, belysning, utemøbler, utelekapparater, pedagogiske produkter, leker, formings- og kontormateriell. 

Vi etterstreber hele tiden å ligge i front med de nyeste produktene og de beste pedagogiske løsningene. Derfor lanserer vi nyheter gjennom hele året. På vår hjemmeside vil du også finne gode kreative formingstips, pedagogisk undervisningsforslag og nyttig informasjon for deg som jobber med barn og unge.

www.lekolar.no

Læringsverkstedet er skapt og eid av pedagoger og er Norges største barnehagekjede. Vi har et stort kompetansemiljø der ansatte får mulighet til å utvikle seg både faglig og menneskelig. Gjennom god delekultur ønsker vi å gjøre hverandre gode. 

I Læringsverkstedet skal hvert barn hver dag føle seg verdifullt, vokse og trives. Vår visjon er: «Vi får verdens viktigste verdier til å vokse».

Lekende læring, samspill og mestring er tre særtrekk som er overordnet og som er synlig i alt vi gjør. Til sammen utgjør lekende læring, samspill og mestring en grunnmur i livsmestring og livslang læring. Det skal være gøy å leke og lære.

www.laringsverkstedet.no

 

Mat for minsten er et samarbeid mellom NorgesGruppen og ASKO Servering. Vi i Mat For Minsten tilbyr gode måltidsløsninger som fremmer god helse og matglede til barnehager. Vårt mål er å gjøre det enkelt for barnehagene i en travel hverdag. Vi vet at de voksne som jobber i barnehagen ønsker å bruke mer av sin tid på å være sammen med barna, og mindre tid på planlegging og koordinering av de hverdagslige gjøremålene.

Vi i Mat for minsten brenner for matglede og et sunt kosthold og vi ønsker:

Å gjøre hverdagen enklere for barnehagen gjennom å tilby ferdig planlagte måltider.

Å være helsefremmende fordi måltidene er smakfulle og ernæringsmessig godt sammensatt, noe som kan bidra til økt trivsel og bedre konsentrasjon. I tillegg er det lagt stor vekt på å ivareta at maten er trygg.

Å være kostnadseffektiv for hele verdikjeden fordi det er tidsbesparende, gir mindre avfall og sparer miljøet.

www.matforminsten.no

MATiBOX er det nyeste tilskuddet på stammen over bedrifter som leverer sunne måltider til barnehager, skoler og SFO. Vår relative unge alder tatt i betraktning, så har alle av oss som er involvert i dette fantastiske konseptet, vært i førersetet for å utvikle sunne, næringsrike og spennende måltider til barn og unge i nærmere 10 år nå.

For å kunne utvikle oss videre, har MATiBOX knyttet til et fantastisk knippe mennesker, organisasjoner, leverandører og selskaper og sammen ønsker vi å kunne være en premissleverandør av mat og servicetjenester, til barn og voksne i alle aldre.

Vi vil ha fingeren på pulsen på de krav og ønsker som vår bransje stiller i økende grad, slik at våre konsepter er bygget på kvalitet, bærekraft og miljø og våre menyer og tjenester bruker derfor lokale leverandører og produsenter, som både gir oss den kvaliteten og tilknytningen vi ønsker, men også minsker vårt miljø-fotavtrykk.

Matibox as leverer gode, sunne, spennende og varierte varmretter rett på døren i din barnehage, til avtalt tidspunkt. Maten leveres varm og pakket avdelingsvis, slik at barnehagen sparer tid på handling, matproduksjon, rydding og vasking og på dette viset får en vesentlig avlastning i hverdagen. Dette er tid og fokus mat kan bruke på barna.

Vi leverer standard varmretter basert på norske mattradisjoner ispedd retter inspirert fra andre himmelstrøk.

https://matibox.net/

Kunnskap som forandrer liv.

Vi tilbyr fagskoleutdanninger innenfor helse- og oppvekstfag. Utdanningene henvender seg til deg som ønsker å bygge på tidligere utdanning eller formalisere relevant erfaring.

MedLearn tilbyr nettundervisning med personlig oppfølging av den enkelte student. Ved hjelp av teknologi og nyskapende læringsmetoder tilbyr vi fleksibilitet og støtte som skaper gode forutsetninger for å lykkes med studiene.

www.medlearn.no

Vi utformer og utvikler lekemiljø på alle nivåer. Ute og inne i barnehagen. Milas leverer alt en barnehage trenger, og jobber konstant med utvikling. På 16 år har Milas utviklet seg til å bli største norske leverandøren ved daglig å jobbe med kvalitet og service som hovedmål.

Vi har lokale konsulenter over hele landet, men også prosjektavdelinger som håndterer mindre og større prosjekter. 

www.milas.no 

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som er spesielt utviklet for barnehager! Renholdssoner stopper, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober. Noe som gjør det trygt og tørt for alle barna og de som oppholder seg i barnehagen. Renholdssoner er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Renholdssoner brukes i dag i over 1200 barnehager i hele Norge. Møt oss på stand og se hva vi kan gjøre for din barnehage! 

Webside: https://n3zonesgroup.no/renholdssoner/byggtyper/barnehager/

Alle vi som jobber i Norengros har ett mål - å gjøre din arbeidsdag enklere. Det får vi til med markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser og personlig oppfølging.
Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør - alt du trenger på ett sted.
Vår lokale tilstedeværelse i hele Norge og direkte logistikk fra lokale fullsortimentslagre sikrer deg tilgang til det du trenger – når du trenger det. Også når det haster. Det gjør deg mer effektiv i en hektisk hverdag.
Så gi oss din utfordring. Hvordan kan vi hjelpe deg i dag?

ww.norengros.no

Norlandia Barnehagene er en internasjonal aktør med barnehager i Norden og Nederland. Vi er opptatt av kvalitet, og den oppstår i hverdagen! Skapt av oss og opplevd av våre brukere. I våre barnehager møter du dyktige, anerkjennende og engasjerte voksne. Hver dag fylles med livsglede, lek og læring. Barna trives og vokser hos oss – fra den dagen de kommer gjennom porten for første gang, til den dagen de begynner på skolen.

www.norlandiabarnehagene.no

Norsk Lek og Park AS - Vi tar leken på alvor!
Norsk Lek og Park AS har siden oppstarten i 2000 vært blant landets fremste leverandører og produsenter av lekeplassutstyr og utemøbler. Våre apparater og vårt parkutstyr er produsert i Norge av vedlikeholdsfrie materialer, og de tåler det tøffe nordiske klimaet og røff bruk hele året gjennom. 
I tillegg til å produsere, levere og montere alt av utstyr til lekeplasser og uteområder, tilbyr vi også hjelp til både planlegging og gjennomføring av både store og små prosjekter over hele landet. Vi har i tillegg til egne dyktige ansatte, et landsdekkende nettverk av anleggsgartnere og entreprenører som vi samarbeider med slik at vi kan tilby tjenester over hele landet. 

www.lekogpark.no

Pedagogisk VikarSentral AS (PVS), en del av Eterni Gruppen, er et norsk, kvalitetsbevisst bemanningsbyrå som har skole og barnehage som sitt fokusområde. Vi er pedagogene i bemanningsbransjen, og tar barn og unge på alvor!  

PVS ble etablert i Bergen i 2004 av tre nyutdannede lærere med ambisjoner om å gi barn og unge det lille ekstra. I dag leverer PVS tjenester over store deler av landet, med avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø,  Drammen, Haugesund/Sunnhordland og tidligere Østfold fylke med kontor i Fredrikstad. Våre 3.500 engasjerte vikarer bidrar til å gi barn og unge et godt og trygt læringsmiljø. Samtlige av personalet i PVS-administrasjonen har utdanning og/eller erfaring med arbeid med barn og unge, og har god kjennskap til de utfordringer og muligheter barnehagehverdagen består i.

Selskapet vårt har også en økende satsing på kurs og rekruttering til faste stillinger.

www.pvs.no

Personalhuset er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper.

Vi har stor geografisk spredning, og uansett hvor du møter oss vil samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. Fra nærmere 30 avdelinger leverer vi bransjetilpassede bemanningskonsept over hele Norden.

Fra alle våre kontorer tilbyr vi tjenester innenfor områdene:

 • Rekruttering
 • Bemanning
 • Omstilling
 • Konsulenttjenester

Vårt mål er å være det mest synlige og innovative bemannings- og rekrutteringsselskapet i Norden, vi skal skape en fantastisk arbeidsplass og ha de mest engasjerte medarbeiderne i bransjen!

Vår visjon er; Vi utfordrer det etablerte –  Vi møter morgendagen sammen med våre kunder gjennom fokus på teknologi og utvikling av mennesker. Våre verdier er mer enn bare prat. Vi kan ikke drive en virksomhet med tusenvis av medarbeidere hver dag uten å etterleve våre verdier.

Vi må lede vår adferd gjennom verdiene:

#bryross  #inspirerer  #utfordrer

www.personalhuset.no

 

Som kunde i Phonero får du markedsledende betingelser på mobil og telefoni til din bedrift - med Telenordekning. Phonero har 250.000 fornøyde brukere som ringer på lave priser i inn og utland. Phonero Bedriftsnett er markedets mest moderne telefoniløsning med over 100.000 brukere i Norge. I tillegg gir vi våre kunder gratis tilgang til mange nyttige og kostnadsreduserende tjenester i Phonero Bedriftsportal og Phonero Mobil App. Best på pris og løsning!

www.phonero.no

Initial er verdensledere innen levering av effektiv og profesjonell toalettservice til virksomheter. God hånd hygiene starter tidlig, derfor er det viktig å velge riktige barnehageprodukter, samtidig som man lærer barn god håndhygiene gjennom lek og sang. Med riktig hygiene reduseres sykefraværet blant barn og ansatte. Initial har løsningen på riktig hygiene.

Vi leverer en skreddersydd og komplett hygienetjeneste med produkter til store og små på toalett og stellerom. Våre barnehageeksperter kan også gi veiledning og kurs for å innarbeide gode hygienevaner.

Initial, er en del av Rentokil Initial, og som eksperter på flere områder, tilbyr vi også matteservice, skadedyrkontroll og mattrygghet.

www.rentokil.no

 

Røde Kors Førstehjelp AS er i dag hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Vi har sertifiserte instruktører i alle norske fylker og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen. Alle våre instruktører har bakgrunn fra sykehus, ambulansetjenesten eller har annen tilsvarende helsefaglig bakgrunn. 

 

Røde Kors Førstehjelp AS er etablert av Røde Kors Norge og bedrifter som benytter oss som leverandør av førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, er med på å støtte opp under det frivillige og humanitære arbeidet som Røde Kors gjør. 

www.rodekorsforstehjelp.no

Spar tid og penger med ett bestillingsledd for all mat og drikke til barnehagen.
Servicegrossistene gir din barnehage muligheten å samle alle innkjøp av mat og drikke til barnehagen hos én leverandør hvor vi kan tilby:

 • Kolonialvarer; tørrvarer og frysevarer       
 • Frukt og grønt
 • Brød og bakervarer, fersk og/eller fryst
 • Meieriprodukter
 • Kjøtt og kjøttprodukter
 • Non-food 

Alle varegrupper kan kjøpes i ønsket kvantum, kan kjøpes i små mengder.
I tillegg sparer dere tid og ressurser på færre innkjøp, handleturer og mottak av varer.

www.sg.no

 

SunnereBarn er et kostnadsfritt kompetanseløft og bidrar til bedre kosthold og økt matglede blant alle barn i barnehage og SFO. SunnereBarn tilbyr, kurs, opplæringsmateriell og kunnskap som letter og effektiviserer arbeidet med mat og måltid i henhold til rammeplanen for barnehage og SFO. 

I 2019 har 4.000 ansatte og 35.000 barn vært med på SunnereBarn.

Les mer om oss på sunnerebarn.no og ta gjerne kontakt med oss på info@sunnerebarn.no

Verktøy, ressurser og support for den digitale barnehage

Barnehagen blir påvirket av utviklingen som skjer i samfunnet og digitale verktøy blir i større grad en naturlig del av barnehagens innhold, arbeidsmåter og kultur. 

Techstep hjelper barnehager med å skape en kreativ barnehagehverdag ved hjelp av digitale verktøy. Vi tilbyr opplæringsprogram som sikrer at barnehagene får den pedagogiske tilnærmingen de trenger ved implementering av ny teknologi. Techstep ønsker å gi de ansatte en forståelse av hvordan teknologi kan skape nye faglige metoder og bidra til å øke barnehagens digitale kompetanse. 

Våre verdier er: lek + kreativitet = læring.

I tillegg legger vi vekt på god sikkerhet og at personvernet blir tatt vare på.

Vår løsning:

Vi i Tet er lidenskapelig opptatt av å skape verdifulle løsninger. Vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og systemløsninger muliggjør og tilrettelegger for de gode beslutningene. Vi skaper trygghet for morgendagens beslutninger. Tet har kontorer fra Oslo til Kristiansand, samt små og store kunder fra hele landet.

Så kom innom standen vår, la oss ta en prat om deg. Vi ser frem til å treffes!

tet.no

NYHET i Norge! TRIBUS – kartlegging av språkforståelse hos 4-åringer.

TRIBUS – testene er de første norskutviklede testene for kartlegging av språkforståelse på markedet for 4-åringer. De testene som brukes oftest i Norge nå, er i utgangspunktet ikke laget for kartlegging av norsk, men oversatt og tilpasset fra andre språk. Testene kan brukes der en ønsker å gjøre en vurdering av barnets språkforståelse. Dette kan være når barnehager lurer på barnets egentlige forståelse av det norske språk i forbindelse med tidlig innsats i barnehagen, eller der en vurderer sende inn en henvisning til andre instanser for videre utredning. Målet med testingen er å få oversikt over barnets reseptive vokabular. Det kan bidra til å gi nyttig informasjon i prosessen med å utarbeide de tiltakene som passer best for barnet. 

Testutviklerne har nedlagt grundig arbeid med å utarbeide tidsriktige illustrasjoner og ordvalg som er aktuelle i 2020. Dette for nettopp at barnet skal kunne kjenne seg igjen i hverdagslige situasjoner. Alle TRIBUS-oppgavene tar hensyn til kulturell bakgrunn med tanke på både valg av ord, setninger, illustrasjoner og bilder. Utviklernes bevisste valg av målord, distraktorer og setninger er blant annet basert på Ordforrådet, en søkbar leksikalsk database over et utvalg norske ord. Vi utvikler i disse dager mer språkstimuleringsverktøy. 

Vi i TRIBUS satser på det store språkløftet. Det å løfte språket til barnet, men også at det er et løfte til barn, foreldre og samfunn om å gi barnet det beste utgangspunktet tidligst mulig i livet. Bli med på løftet du også og besøk oss på standen!

www.tribus.no

TRIGONOR er en familiebedrift som ble etablert i 1991, og er i dag en av få norskeide totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og entreprenører/borettslag. I samarbeid med noen av markedets fremste leverandører, tilbyr TRIGONOR produkter av høyeste kvalitet: Tegning, form og farge – Læremidler, leker og spill – Sykler – Møbler og inventar – Lekeapparater – Parkmøbler – Sport og motorikk.

Vi tilbyr også totalentrepriser for komplette lekeplasser. Vi har egne, fast ansatte montører som kjenner våre produkter. Vi tar ansvar for hele prosessen – inkludert idéutvikling, prosjektering, montering og videre vedlikehold om det er ønskelig.

Kom innom oss på messa, så kan vi høre mer om hva vi kan hjelpe dere med!

www.trigonor.no

 

Møt Trygge Barnehager og FUS!

Trygge Barnehager har etablert 457 barnehager for offentlige og private aktører siden 1987.  Vi er den entreprenøren i Norge med størst erfaring i etablering av barnehager, og tar hele prosessen for deg fra hjelp til å få på plass finansiering til et nøkkelferdig bygg. Vi bygger for alle!

Besøk vår stand for en uforpliktende prat om din nye barnehage! Mer informasjon om oss finner du på www.tryggebarnehager.no.

FUS barnehagene er en av Norges største private barnehage kjeder, og har 180 barnehager hovedsakelig fordelt på øst- og Vestlandet. FUS har som mål å være selve referansen av barnehager i bransjen, med fokus på høy faglig kvalitet, de mest kompetente medarbeiderne og lederne: hos oss kommer alltid barnet først. Barna skal glede seg til å komme til en FUS-barnehage, og vi skaper minner for livet. Vil du vite mer om FUS-kjeden eller vurderer du å bli en FUS-barnehage? FUS-kjeden finner du også på Trygge Barnehagers stand. Les mer på vår nettside www.fus.no eller besøk oss på Facebook.

ULNA barnehagene

 • Vi griper barndommens muligheter!

ULNA barnehagene er en profesjonell barnehageaktør som drifter 20 barnehager i Norge. Barnehagene ligger på Sør- og Østlandet og har variasjoner i forhold størrelse, konsepter, innhold og utforming.

Vi jobber for å være en psykisk helsefremmende barnehage.

Vi legger vekt på å være helsefremmende for alle; barn, foreldre og ansatte!

Med utgangspunkt i barnehageloven, rammeplanen, barnekonvensasjonen og ULNA's satsing, psykisk helsefremmende barnehager, former vi robuste barn for fremtiden. Dette gjør vi ved å legge vekt på at barna er deltagende i et inkluderende fellesskap. Vår oppgave er å være bidragsyter til utjevning av sosiale forskjeller, samt sørge for at forebyggende tiltak gis så tidlig som mulig.

www.ulna.no

Utdanningsforbundet er den største arbeidstakerorganisasjonen for lærere og styrere i barnehagen. Vi kjemper for barnas rett til en god barnehage gjennom blant annet å sikre en god grunnbemanning i barnehagen og ved å jobbe aktivt for at lærere og styrere i barnehagen skal ha gode lønns- og arbeidsvilkår. 

www.utdanningsforbundet.no

I år skal Vigilo gjøre en helt spesiell lansering. Dette er noe helt nytt og nytenkende og er ikke blitt gjort før. Dette vil gjøre barnehagehverdagen enda mer lettvint for ansatte og gir foreldre en helt ny tilnærming til barnehager i nærmiljøet sitt. 

I dag leverer Vigilo kommunikasjon og administrasjon til 30% av Norges barnehager og har fortsatt sin vekst som leverandør på digitale løsninger. Det vil være muligheter til å komme på stand og få et innblikk i hva som tilbys – om du er en liten eller stor barnehage, kommuneadministrator eller privat.

Med erfaring som leverandør til barnehager siden 2009 er Vigilo et selskap som alltid tenker dynamisk og som ser på nye muligheter for å effektivisere.

barnehage.vigilo.no

Del siden på: